Emil Boc, îngrijorat înaintea derby-ului dintre "U" și CFR: "Am primit semnale că există persoane care nu ar dori ca acest meci să fie liniștit"

Emil Boc, îngrijorat înaintea derby-ului dintre "U" și CFR: "Am primit semnale că există persoane care nu ar dori ca acest meci să fie liniștit"

Primarul susține că a aflat planurile de culise din interiorul celor două cluburi și a emis un avertisment pentru cei care vor să creeze haos în oraș.

După jumătatea lunii octombrie, FC Universitatea Cluj și CFR Cluj se vor întâlni de două ori în aceeași săptămână, în Cupa României și în Superligă. Emil Boc a dezvăluit că a fost informat despre planurile mai multor persoane din interiorul celor două cluburi și le-a transmis un mesaj clar celor care vor ca duelul să nu rămână doar cel din teren.

"Sper ca la meciurile cu CFR să demonstrăm ca oraș că avem capacitatea de a gestiona un spectacol sportiv de calitate. Sunt puțin îngrijorat pentru că am primit semnale din partea ambelor cluburi că există în interiorul ambelor cluburi persoane care nu ar dori ca acest meci să fie unul liniștit și echilibrat, ci să incite la lucruri care nu sunt conforme cu fair-play-ul.

Le atrag atenția că știu și să nu se joace cu orașul. Nimeni nu are voie să incite în acest oraș, dincolo de fair-play-ul sportiv. Fiecare ne susținem echipa favorită. Cer ambelor cluburi maturitate și să își facă ordine în propria ogradă pentru că se știe și se vede.

Cele două galerii sunt convins că au înțelepciunea și maturitatea necesară să facă ceea ce trebuie pentru sport și pentru fair-play. Trebuie pus deoparte ceea ce s-a greșit în trecut și să mergem mai departe cu susțineri sportive și fair-play", a spus primarul la ZIUA Live.

Partida din Cupa României dintre FC Universitatea Cluj și CFR Cluj se va disputa în 20 octombrie, în timp ce derby-ul din campionat va avea loc în 23 octombrie. 

Comenteaza