Video Emil Boc e convins că "U" Cluj se va redresa. Ce pronostic oferă pentru jocul cu UTA

Emil Boc e convins că "U" Cluj se va redresa. Ce pronostic oferă pentru jocul cu UTA
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul are în continuare încredere în Ioan Ovidiu Sabău și în elevii săi și așteaptă ca rezultatele pozitive să apară cât de curând.

Universitatea Cluj a avut un început modest de sezon, însă are un nou antrenor, alături de care a evoluat bine în stagiunea precedentă. Emil Boc e încrezător că situația echipei se va schimba cât de repede și e convins că "studenții" vor obține un rezultat pozitiv la Arad, în duelul cu UTA.

"E greu, nu pot să nu uit cele două puncte pierdute la Sibiu. Cele de acasă au fost dureroase (n.r. - 0-2 vs Poli Iași), au lăsat o rană. Am încredere în continuare în echipă, în Neluțu Sabău.

Am încredere că știu ce au de făcut. După vremea rea vine și vreme bună. Și după potop a venit vreme bună, nu va veni și la U Cluj?

Trebuie să avem răbdare și, așa cum fac de fiecare dată acești minunați suporteri, să fim alături de U și la bine și la greu. Nu pierdem la Arad, asta îmi doresc și știu că se poate", a declarat primarul la ZIUA Live.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza