Video Emil Boc e alături de Ioan Ovidiu Sabău. Ce spune primarul despre rezultatul din Derby

Emil Boc e alături de Ioan Ovidiu Sabău. Ce spune primarul despre rezultatul din Derby
| Foto: ZIUA de Cluj

Edilul rămâne un admirator al antrenorului Universității Cluj și speră ca acesta sa continue alături de "studenți".

Chiar dacă favoriții săi au fost învinși cu 4-0 în Derby-ul Clujului, Emil Boc a transmis un mesaj optimist și speră ca echipa să treacă peste acest moment complicat. În plus, primarul e alături de Ioan Ovidiu Sabău și speră ca antrenorul să rămâne în continuare pe banca tehnică a Universității.

"Felicitări CFR-ului, au fost mai buni pe teren, asta este! Haide U și la bine și la greu! Asta e viața, câteodată se mai întâmplă să nu iasă cum ti-ai dori. Mergem mai departe, nu e sfârșitul lumii. Echipa are stabilitate din toate punctele de vedere, are capacitatea de a trece peste acest moment dificil, atât emoțional, cât și sportiv.

Am încredere în Neluțu Sabău, o spun cu toată sinceritatea. Este omul care a salvat Universitatea. Simt că este dezamăgit, supărat, oricine care are ADN de U Cluj nu poate fi bucuros. Am încredere în capacitatea sa de a face o analiză riguroasă alături de Radu Constantea și de ceilalți din conducerea clubului și de a merge mai departe.

Au orașul în spatele lor și asta e cel mai important. Suntem alături de băieți și la bine și la greu. Echipa are cei mai frumoși suporteri din România, fără discuție. Urmează o perioadă de analiză, de liniște și trebuie să mergem mai departe. Învățăm din fiecare lecție și ne ducem mai departe", a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza