Eliminată din Cupă, CFR ar putea câștiga la masa verde partida cu FC Botoșani

Eliminată din Cupă, CFR ar putea câștiga la masa verde partida cu FC Botoșani
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii ar putea obține calificarea mai departe, dacă vor depunde contestația împotriva moldovenilor, care nu au avut destui jucători crescuți la nivel național pe listă.

Cu o echipă în care au evoluat cei care au prins mai puține minute în acest sezon, CFR Cluj a pierdut la Botoșani, în urma loviturilor de departajare. Totuși, veștile bune pentru campioană vin chiar din tabăra adversarilor, care au făcut o greșeală la întocmirea listei de joc. Moldovenii au înscris pe listă doar cinci jucători crescuți la nivel național, în condițiile în care regulamentul obligă înscrierea a șase astfel de fotbaliști.

“Nu știu, acum am auzit. Într-adevăr, regula asta se pare că o încălcăm. Noi am avut doar cinci. E o greșeală, nu a știut nimeni, a fost o greșeală de strategie, a fost o neatenție. Chiar nu știu, nu am mai întrebat pe nimeni, contestația ar fi trebuit făcută la pauză, din câte am înțeles. Chiar nu știu. Ce mai putem face? Am câștigat un meci frumos, a fost spectacol, am bătut campioana, am încercat să ne odihnim niște jucători, până la urmă nu e război fotbalul. Nu pot să spun acum nimic”, a spus patronul Botoșaniului, Valeriu Ifitmie, potrivit Digisprot.

Bogdan Mara a admis că există posibilitatea ca CFR să depună contestație. “O să verificăm dacă este așa, este normal să facem contestație. Avem voie în 24 de ore după meci. Oamenii din conducere vor verifica și, dacă este așa, nu avem ce face. Dacă nu s-a respectat regulamentul, este normal să facem contestație. Și noi ne chinuim cu Under 21 , să jucăm cu doi în teren, să avem 6 jucători formați. Vom vedea, în situația asta, dacă așa este”, a declarat directorul sportiv al campioanei.

Comenteaza