Edwin Keleti şi Victor Ponta, pe urmele lui Carlos Sainz

Edwin Keleti şi Victor Ponta, pe urmele lui Carlos Sainz
Pilotul clujean de raliuri Edwin Keleti şi copilotul său, politicianul Victor Ponta, vor concura în ultima etapă a Campionatului de Raliuri, grupa A, cu maşina fostului campion mondial Carlos Sainz.
Deja campioni naţionali la clasa A, Keleti şi Ponta au închiriat maşina, un Ford Focus WRC, de la echipa Colina Motors.

„După un sezon fantastic în care am reușit să câștigăm tot ce ne-am propus, credem că ar fi frumos pentru spectatori și fani, dar și pentru noi, să încheiem sezonul intern la un nivel superior. Cu mare emoție și bucurie pot anunța că am reușit să închiriem de la Colina Motors acest Ford Focus WRC, fosta mașină a dublului Campion Mondial, Carlos Sainz. Ne dorim să ne bucurăm de aceasta mașină întreaga cursă fără să ne stabilim un target sportiv”, a precizat Keleti.

„Putem spune că noi am fost cuminți tot sezonul. N-am stricat mașina, am câștigat ce ne-am propus așă că eu văd această cursă de la Iași ca pe un bonus. Îmi doresc să fie o experiență reușită, să ajungem cu bine la final fără a ne propune un obiectiv sportiv concret”, a specificat Ponta.

Raliul Iaşiului se va desfăşura vineri şi sâmbăt, fiind ultima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, ediţia 2010. Pe locul 2 în clasamentul grupei A a se află sportivii echipei clujene Napoca Rally Academy Vlad Cozma şi Florin Dorca.
Comenteaza