Edi Iordănescu va continua la CFR Cluj: “Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta”

Edi Iordănescu va continua la CFR Cluj: “Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta”
| Foto: facebook.com/cfr1907/

Patronul campioanei, Nelu Varga, a dat asigurări că tehnicianul are parte de toată susținerea sa și va continua alături de “feroviari”.

Edi Iordănescu a reușit să aducă un nou titlu în Gruia, al patrulea consecutiv pentru clujeni și primul din cariera sa de antrenor. Despre tehnicianul ajuns la trei trofee alături de CFR Cluj s-a zvonit că ar putea pleca la finalul stagiunii, însă patronul echipei îl asigură de toată susținerea sa și promite investiții pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor.

”Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece. El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declarațiilor sale. Clubul nostru a oferit tuturor antrenorilor condiții cum nu cred că mai sunt în România. Facem efort pentru a le crea cele mai bune condiții. Obiectivul nostru este acela de a ajunge în grupele Champions League. Vom face o infuzie de capital și investiții pentru a ne îndeplini acest vis. Va fi un buget mai mare”, a spus Varga pentru Prosport.

Comenteaza