Video Edi Iordănescu surprinde înaintea jocului cu Astra: “Nu mă interesează locul întâi”

Edi Iordănescu surprinde înaintea jocului cu Astra: “Nu mă interesează locul întâi”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei își dorește ca elevii săi să fie concentrați pentru o victorie, nu pentru a obține prima poziție din clasament împotriva giurgiuvenilor.

Cu șase victorii în primele șapte partide la CFR Cluj, Edi Iordănescu a reușit să recupere ecartul față de FCSB, iar formația sa are șansa de a prelua șefia în Liga 1. Totuși, tehnicianul susține că nu se gândește la primul loc în clasament, ci pentru un succes în duelul cu Astra Giurgiu.

“Va fi un joc cu siguranță dificil. Astra este rănită și este o echipă care are mijloacele necesare să producă un joc bun. Astra a fost o prezență constantă în play-off. Traversează o perioadă mai puțin fastă, dar au nevoie de puncte și sunt sigur că vor da totul. Au jucători de mare calitate, jucători care fac parte din circuitul echipei naționale și asta ne pune în gardă.

Noi suntem în continuare într-un proces de recalibrare a jocului din punct de vedere tehnico-tactic. Încercăm o abordare diferită, o interpretare diferită și am văzut că lumea sesizează asta. Trebuie să o luăm pas cu pas și să fim eficienți. Avem nevoie de puncte și trebuie să continuăm parcursul bun.

Pe mine nu mă interesează locul 1 și o să mă asigur că nici jucătorii nu vor avea focusul către locul 1, ci către cele trei puncte. Așa vom completa punctajul din clasament, iar o poziție e temporară. În ultima etapă m-ar fi interesat locul 1. Sunt multe evenimente în fața noastră, iar focusul trebuie să fie cele trei puncte”, a declarat antrenorul.

Iordănescu a vorbit și despre prelungirea contractelor lui Camora și Deac. “Este un lucru extrem de important, eram la curent cu această decizie. Este o mișcare normală, importantă pentru club și pentru cei doi băieți. Sunt doi lideri ai echipei, jucătorii cu performanțe multe pentru CFR și care reprezintă piloni pentru această echipă. M-am bucurat foarte tare pentru că asta trebuie să le dea liniște și lor și vestiarului. E posibil ca în perioada următoare să luăm în calcul și alte prelungiri”, a spus tehnicianul.

Partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu se va disputa joi, de la 20:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza