Edi Iordănescu, îngrijorat din cauza gazonului de la Mediaș: “Nu știu ce vom găsi acolo”

Edi Iordănescu, îngrijorat din cauza gazonului de la Mediaș: “Nu știu ce vom găsi acolo”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a vorbit din nou despre condițiile în care sunt nevoiți să se antrenze și să joace elevii săi, înaintea jocului cu Gaz Metan.

După remiza albă de pe teren propriu împotriva celor de la FC Voluntari, “feroviarii” se pregătesc de o deplasare complicată. Deși medieșenii vin după o înfrângere la Botoșani, jocurile împotriva echipei conduse acum de Mihai Teja au fost întotdeauna complicate pentru campioni.

Mai mult, înaintea partidei, Edi Iordănescu a vorbit din nou despre condițiile complicate de antrenament, dar și despre starea unora dintre gazoanele din Liga 1, care pun în pericol integritatea fizică a jucătorilor.

“Sunt mulți factori externi care afectează rezultatele și jocul echipelor, clima, gazonul. Există probleme și cu terenurile pe care se antrenează echipele. Toți factorii ăștia afectează. Mergem la Mediaș, unde joacă două echipe, nu știu ce vom găsi acolo.

Jocul nostru este într-o schimbare. Țelul meu este să dăm un plus ofensiv echipei și asta a început să se vadă. Lucrurile arată mai bine, dar provocarea mare este să menținem echilibrul, să nu pierdem din vedere partea defensivă. Suntem într-un proces, durează”, a spus antrenorul înaintea partidei.

Meciul dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș se va disputa duminică, de la 18:00.

Comenteaza