Edi Iordănescu despre vocile care acuză o alianță CFR Cluj-Sepsi: “Dacă le ascult pe toate mi se sparg timpanele”

Edi Iordănescu despre vocile care acuză o alianță CFR Cluj-Sepsi: “Dacă le ascult pe toate mi se sparg timpanele”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei le-a răspuns celor care susțin că formația din Sfântu Gheorghe i-ar ajuta pe “feroviari” în lupta pentru titlu.

Imediat după succesul celor de la Sepsi OSK în fața FCSB-ului, în spațiul public au apărut mai multe zvnouri conform cărora formația din Sfântu Gheorghe ar ajuta CFR-ul în lupta pentru un trofeu în Liga 1. Antrenorul formației din Gruia, Edi Iordănescu a demontat zvnourile și a vorbit despre dificultățile pe care le-au întâmpinat elevii săi pe terenul formației conduse de Leo Grozavu.

”Eu nu pot să intru în astfel de discuţii, voci, e plin spaţiul public de voci. Dacă le ascult pe toate mi se sparg timpanele, probabil. Ascult, respect opinii, dar mă interesează doar vocile obiective, care pentru mine contează, chiar dacă sunt câteodată critice, dar să fi echidistante. Nu am timp la dispoziţie ca să pot să stau să ascult prea mult. Focusul meu merge către munca pe care o avem de făcut.

Aşa că nu intru într-o astfel de discuţie, dar cred că cine s-a uitat la meciul nostru de la Sepsi a văzut ce victorie muncită a fost şi cât de grea a fost. Şi dacă au fost şi puţin atenţi, au văzut câtă presiune a pus Sepsi pe careul nostru, pe poarta noastră pe final de joc şi astea sunt repere clare, dar cred că am pierdut suficient timp să răspund la speculaţiile astea”, a declarat antrenorul campioanei.

Comenteaza