Echipa de handbal feminin a Universității Cluj se confruntă cu trei cazuri de COVID-19

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj se confruntă cu trei cazuri de COVID-19
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

În ciuda îmbolnăvirilor, “studentele” sunt pregătite pentru deplasarea la Sfântu Gheorghe, unde va avea loc turneul din Liga Florilor.

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj se confruntă din nou cu cazuri de COVID-19. Potrivit GSP, Mrina Dumanska, Bianca Lupașcu și fizioteraputul formației clujene au fost testați pozitiv în cursul zilei de marți. Cu toate acestea, directorul sportiv al echipei e încrezător că “studentele” vor face deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Gloria Bistrița.

“Întâlnim un adversar puternic, cu un lot valoros și numeros și nu în ultimul rând, cu un buget de cinci ori mai mare. Ultimele meciuri jucate au demonstrat că jocul nostru este în creștere, adversarii au sesizat acest lucru, suntem cu totul altă echipă față de începutul de campionat. Din păcate, avem probleme de lot, este vorba de accidentări și din nou de câteva cazuri de Covid.

Mergem în efectiv redus dar chiar și așa putem face o figură frumoasă și un meci bun. Fetele muncesc 4-5 ore pe zi, atmosfera în cadrul echipei este bună, locul și lotul acestei echipe, în ciuda unui buget destul de restrâns, nu este de ultimul loc și vom lupta să ieșim din această situație”, a declarat directorul sportiv al echipei, Sergiu Cacoveanu.

Partida dintre Universitatea Cluj și Gloria Bistrița este programată joi, de la 13:15.

Comenteaza