Echipa de Billie Jean King Cup a României are un nou căpitan-nejucător

Echipa de Billie Jean King Cup a României are un nou căpitan-nejucător
| Foto: facebook.com/romaniafedcup

Un triplu câștigător de Grand Slam va conduce destinele selecționatei feminine a României.

Federația Română de Tenis a decis să îl înlocuiască pe Daniel Dobre din funcția de căpitan-nejucător al României. Poziția va fi ocupată de recent retrasul Horia Tecău, al cărui prim meci în noua funcție va fi împotriva Poloniei, în 15-16 aprilie.

“Conducerea Federației Române de Tenis anunță numirea lui Horia Tecău în funcția de căpitan-nejucător al echipei naționale de senioare a României, echipă care ne reprezintă în Billie Jean King Cup, noul nume sub care se dispută Fed Cup. Alina Cercel-Tecșor va fi în continuare antrenoarea echipei României.

Horia Tecău, unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istoria României, preia acest post de la antrenorul Daniel Dobre înaintea meciului pe care România îl va juca în deplasare cu Polonia, în 15 și 16 aprilie 2022, în Calificările Billie Jean King Cup. Întâlnirea este programată să se desfășoare în "Radomskie Centrum Sportu", din Radom.

Conducerea FRT îi mulțumește antrenorului Daniel Dobre și îi urează mult succes în noua sa carieră lui Horia Tecău”, a transmis Federația Română de Tenis.

Comenteaza