Craiova rămâne lider în Liga 1. Are 4 puncte peste CFR Cluj!

Craiova rămâne lider în Liga 1. Are 4 puncte peste CFR Cluj!
| Foto: prosport.ro

Cele trei puncte câștigate în meciul cu Botoşani o aduc pe Universitatea Craiova și mai aproape de mult râvnitul titlu. Craiova adună 44 de puncte și are 4 pași peste CFR Cluj. Oltenii mai au două meciuri de jucat: la Giurgiu, cu Astra, și cu CFR Cluj, acasă.

Fotbaliştii olteni şi membrii galeriei Peluza Nord au sărbătorit din nou, în Bănie, după victoria Universităţii Craiova în faţa echipei FC Botoşani.

Alb-albaştrii au patru puncte în faţa celor de la CFR Cluj, însă ardelenii mai au de jucat trei meciuri. Cu acest punctaj şi cu doar două meciuri rămase până la finalul campionatului, oltenii sunt tot mai aproape de titlul de campioni pe care nu l-au mai gâştigat de 29 de ani.

De la aeroport, fotbaliştii Universităţii Craiova au mers direct la Stadionul Ion Oblemenco, unde au sărbătorit împreună cu aproximativ 300 de fani adunaţi acolo. 

Distanţaţi din cauza restricţiilor generate de COVID-19, Alex Mateiu le-a strigat fanilor, de la portavoce: “Suntem cei mai buni dintre români/ Suntem olteni/ Şi întotdeauna vom striga/ Haide, Craiova!”

Comenteaza