Duelul cu Rapid, unul special pentru Sabău. Antrenorul speră la un rezultat bun în Giulești

Duelul cu Rapid, unul special pentru Sabău. Antrenorul speră la un rezultat bun în Giulești
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a cucerit două titluri de campion în Superligă alături de echipa din capitală.

Ioan Ovidiu Sabău se pregătește pentru un moment special, deplasare în Giulești, unde va întâlni Rapidul. Tehnicianul este legat afectiv de clubul din capitală, dar își dorește un rezultat cât mai bun contra fostei sale formații.

"Va fi un meci special, am petrecut 4 ani frumoși acolo, am câștigat două titluri. Suporterii au însemnat mult în acea perioadă, am amintiri frumoase. Rapid mi-a oferit bucuria de a câștiga din nou trofee. Rapid e o echipă foarte disciplinată, bine pregătită fizic și așezată bine în teren.

Toți jucătorii aleargă, sunte dedicați, concentrați și cred asta a reușit să schimbe Cristiano Bergodi. E ca orice joc de campionat, dar cu o încărcătură specială pentru mine. Ne-am pregătit foarte bine în această perioadă și mergem să jucăm, să avem curaj, să credem că avem valoare.

Am arătat că avem calitate și avem mari speranțe că putem scoate un rezultat foarte bun acolo. Am mare încredere că putem face un joc bun, vreau să creștem de la meci la meci, să arătăm că avem identitate", a declarat tehnicianul.

Duelul dintre Universitatea Cluj și Rapid se va disputa luni, 27 noiembrie, de la 20:30.

Comenteaza