Duel pentru locul 6. "Studentele" joacă în deplasare cu CSM Bistriţa

Duel pentru locul 6.
Cele două echipe s-au întâlnit şi în august, la Cupa Judeţului Bistriţa Năsăud. Atunci, clujencele au fost învinse cu scorul de 24-37.

"U" Cluj joacă, miercuri, în deplasare, cu CSM Bistriţa, în cea de-a treia rundă a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Etapa trecută, elevele lui Carmen Amariei au remizat (31-31), acasă, cu Măgura Cisnădie, la capătul unui meci foarte strâns. În ultimele secunde, tabela indica 31-30 pentru "studente", dar Măgura a reuşit să egaleze dintr-o fază care avea să creeze multe controverse la finalul jocului.

Golurile clujencelor au fost înscrise de Florin Chintoan (7), Cristina Laslo (6), Tetean (6), Sheiko (5), Boian (3), Popa (2) şi Vălean (2).

De partea cealaltă, bistriţencele au trecut cu 25-22 de SCM Craiova, în deplasare. La finalul stagiunii precedente, viitoare adversară a Universităţii Cluj a promovat în primul eşalon handbalistic. Punctele echipei din Bistriţa au fost înscrise de Laura Pristăviţă (7), Magdalena Elena (6), O. Florica (6), Crap (4), C. Daniela (2).

"Am ratat victoria pe final cu Cisnădie, dar trebuie să mergem înainte. Nu are sens să mai comentăm ultima fază. Moralul echipei este foarte bun şi ne dorim ca mâine să câştigăm. Din fericire, nu avem probleme cu accidentările. Întâlnim o formaţie puternică şi trebuie să tratăm meciul cu maximă atenţie. Fiecare etapă trebuie privită aşa, pentru că surprizele pot apărea oricând. Sperăm ca la finalul partidei de la Bistriţa să ne bucurăm de prima victorie din acest campionat", a declarat directorul sportiv de la "U" Cluj, Cosmin Sălăjan.

"U" Cluj se află pe locul 9, cu un singur punct. CSM Bistriţa se clasează pe 7, cu 3 puncte. În cazul unei victorii, formaţia pregătită de Carmen Amariei poate urca pe poziţia a şasea din clasament.

În startul sezonului, "studentele" au fost învinse cu 21-18 de HCM Râmnicu-Vâlcea, în deplasare. În aceeaşi rundă, Bistriţa a fost întrecută cu 26-30, pe teren propriu, de HC Dunărea Brăila.

"U" Cluj şi CSM Bistriţa s-au întâlnit şi în luna august, la Cupa Judeţului Bistriţa Năsăud. Atunci, clujencele au cedat în faţa echipei locale cu scorul de 24-37.

Meciul dintre cele două formaţii se dispută miercuri seara la Bistriţa, începând cu ora 17:30. Partida poate fi urmărită la televizor pe Dolce şi Digisport.

Comenteaza