Duel cu echipa lui Hagi. ”Feroviarii” sunt la trei puncte de locul 3

Duel cu echipa lui Hagi. ”Feroviarii” sunt la trei puncte de locul 3
CFR Cluj ocupă locul 7, cu 17 puncte și un golaveraj de 22-9. În ultimele cinci meciuri, echipa lui Vasile Miriuță a înregistrat patru victorii. Printre victimele formației din Gruia se numără și liderul Steaua, 2-1 pe Arena Națională. Viitoarea adversară se află pe 3, cu 20 puncte.

CFR Cluj va juca vineri, 21 octombrie, pe terenul Viitorului Constanța, în runda cu numărul 13 din Liga 1.

În ultimele cinci etape, echipa lui Vasile Miriuță a obținut patru victorii. Printre victimele "feroviarilor" se numără și liderul Steaua, 2-1 pe Arena Națională. Săptămâna trecută, gruparea din Gruia a învins pe propriul teren CSM Politehnica Iași, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de Filipe Nascimento, din lovitură liberă.

CFR se află pe locul 7, cu 17 puncte și un golaveraj de 22-9. Formația clujeană rămâne pe primul loc în ceea ce privește numărul golurilor marcate în actualul campionat.

Viitorul lui Gică Hagi este pe podium. Constănțenii ocupă locul 3, cu 20 puncte și un golaveraj de 14-12. În jocul precedent, echipa de pe malul mării a pierdut cu 0-1 în fața "lanternei roșii" ACS Poli Timișoara. În urmă cu două runde, Viitorul s-a impus cu 1-0, acasă, în fața campioanei en-titre Astra Giurgiu.

Din tabăra "vișiniilor", cel mai bun marcator este atacantul Cristi Bud. Vârful de 31 ani a înscris până acum 6 goluri. Pe locul secund se află Cristian Lopez (4 goluri), plecat între timp la RC Lens (Ligue 2, Franța) și Filipe Nascimento (3 goluri). Ultimul dintre ei a marcat de trei ori în ultimele trei partide de campionat.

Golgheterul constănțenilor este atacantul Aurelian Chițu, cu 5 reușite. În lotul Viitorului se află și doi fotbaliști chemați recent de Christoph Daum la Națională. E vorba de Romario Benzar și Răzvan Marin. Al doilea jucător a reușit să și înscrie un gol în victoria cu Armenia, 5-0, din preliminariile CM 2018.

Dacă vor învinge în meciul de vineri, elevii lui Vasile Miriuță pot urca provizoriu pe locul 3. În acest moment, CFR Cluj se află la 3 puncte distanță de poziția respectivă și la 9 de liderul Steaua.

Fundașul Tiago Lopes este suspendat pentru acest meci din cauza cumului de cartonașe galbene. Partida dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța se dispută vineri seara, de la ora 20:30, în localitatea constănțeană Ovidiu. Meciul poate fi urmărit și la televizor pe Dolce, Look sau Digisport.

FC VIITORUL CONSTANȚA - CFR 1907 CLUJ

Locație: Stadionul Central, Ovidiu - Constanța

Echipe probabile:

FC Viitorul (4-3-3): Rîmniceanu - Benzar, Țîru, Brandan, Boli - Răzvan Marin, Carp, Lopez - Chițu, Nimely, Stoica

Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1): Marc - Andrei Tînc, Ionuț Larie, Horj, Peteleu - Rus, Nascimento - Sorsa, Ruiz, Nouvier - Cristi Bud

Antrenor: Vasile Miriuță

Brigadă de arbitri: Cătălin Găman (centru), Laszlo Bucși și Dragoș Iliescu (tușă), Eduard Ioniță (arbitru de rezervă)

Comenteaza