Dudelange – CFR Cluj 2-0. Explicațiile lui Mureșan după surpriza din Luxemburg

Dudelange – CFR Cluj 2-0. Explicațiile lui Mureșan după surpriza din Luxemburg
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Conducătorul campioanei a acuzat oboseala după ce clujenii au fost dominați clar în prima manșă a play-off-ului Europa League.

Deși venea după o serie foarte bună, de cinci victorii consecutive, echipa din Gruia a cedat surprinzător împotriv campioanei Luxemburgului, după un meci pe care clujenii vor să îl uite cât mai repede. Clujenii sunt aproape de a avea soarta Legiei Varșovia, dar speră într-o minune la retur.

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan consideră că oboseala a fost unul dintre principalii factori care au determinat jocul slab al campioanei. “Am făcut un meci slab, am continuat slab și am terminat și mai slab. Mi s-a părut că echipa a acuzat o oboseală. Nu e o scuză, dar asta s-a întâmplat. Am fost avertizați că Dudelange e o echipă bună, care stă foarte bine din punct de vedere fizic. A dominat și Legia și să-și creeze ocazii. Noi n-am putut să impunem jocul, să ținem de minge, să pasăm și să punem poarta lor în pericol, am avut o singură ocazie mai clară. Nu aș fi crezut niciodată înainte de meci că se va întâmpla asta. Va fi greu. Sansele să-i batem sunt mari, dar ca să ne calificăm va fi greu

E o înfrângere dureroasă pentru noi și rușinoasă. Sper să întoarcem rezultatul în meciul de acasă, dar va fi greu. Toți știam că va fi un meci mai greu, dar efectiv n-am recunoscut echipa în seara asta și nu pot să spun mai multe. A fost o difrerență că ei au un campionat mai ușor și și-au amânat meciul de luni. Noi am jucat cu Dinamo un meci greu, echipa a jucat bine atunci, dar decontul a venit azi”, a declarat conducătorul din Gruia pentru Digisport.

Pentru CFR urmează duelul din campionat cu Gaz Metan Mediaș. Partida se va disputa duminică, 26 august, de la ora 18.

Comenteaza