Dragoș Tescan, nerăbdător după promovarea în Liga 1: “Cred că vom face față cu brio. Așteptăm derby-urile”

Dragoș Tescan, nerăbdător după promovarea în Liga 1: “Cred că vom face față cu brio. Așteptăm derby-urile”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul Universității Cluj a înscris unicul gol al “studenților” în jocul de pe terenul lui Dinamo, cu o execuție senzațională care l-a lăsat fără reacție pe portarul advers.

“Șepcile roșii” au revenit în Liga 1 după o pauză de 7 ani, iar o parte din succes i se datorează și lui Dragoș Tescan. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a înscris mai multe goluri importante în primăvară și a marcat și în returul barajului cu Dinamo.

Tescan așteaptă cu interes partidele din prima ligă și consideră că “studenții” vor face față nivelului din elita fotbalului românesc.

“Cred că ce a fost mai greu a fost anul acesta. A fost o presiune extraordinar de mare pe noi, mai ales după ce am pierdut meciul cu Slobozia acasă, în care eram favoriți și probabil am fi fost cu un pas mai aproape de promovarea directă.

Cred că vom face față cu brio în Liga 1. Cu siguranță vor mai veni câțiva jucători care vor da o valoare mai mare lotului și așteptăm derby-urile”, a spus jucătorul pentru Digisport.

Tescan a explicat cum a înscris eurogolul din “Ștefan cel Mare”

Fotbalistul Universității Cluj a dezvăluit și cum i-a venit ideea execuției superbe care l-a surprins pe Eșanu și i-a adus pe “studenți” și mai aproape de promovare.

“Am vrut să trag la poartă. Mi-a pasat colegul meu Romeo, a vrut să creeze superioritate în bandă. Mi-am pus-o pe stângul și am încercat să o dau la colțul lung”, a explicat Tescan.

Comenteaza