Două handbaliste de la Universitatea Cluj, prezente la Campionatul Mondial

Două handbaliste de la Universitatea Cluj, prezente la Campionatul Mondial
| Foto: u-cluj.ro

Pe lângă cele trei jucătoare prezente la turneul final, alte trei “studente” au fost convocate la lotul național de tineret.

Deși echipa are doar o victorie în primele 11 etape din Liga Florilor, două dintre jucătoarele Universității Cluj vor evolua la Campionatul Mondial ce stă să înceapă. Macarena Gandulfo și Larissa Araujo, singurele straniere din lotul lui Alin Bondar au fost convocate la loturile naționale ale Argentinei, respectiv Braziliei. La competiția ce se desfășoară între 30 noiembrie și 15 decembrie, Araujo va evolua în Grupa B, împotriva Coreei de Sud, Danemarcei, Franței, Germaniei și Australiei. Gandulfo și Argentina au fost repartizate în Grupa D, alături de RD Congo, China, Suedia, Rusia și Japonia.

Mai mult, alte trei handbaliste au fost convocate pentru turneul din Ungaria al lotului național de tineret. Este vorba despre Miruna Pica, Patricia Moraru și Rebeca Necula. Lotul de tineret s-a reunit la Izvorani, iar în perioada 20-24 noiembrie va evolua la turneul de la Siofok.  

Comenteaza