Dorin Goga, salvatorul Universității Cluj. “Studenții” au obținut un punct cu UTA, datorită căpitanului

Dorin Goga, salvatorul Universității Cluj. “Studenții” au obținut un punct cu UTA, datorită căpitanului
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Formația pregătită de Adrian Falub a remizat în compania arădenilor, scor 1-1, după un meci în care “Șepcile roșii” și-au arătat din nou limitele ofensive.

Partida de pe Cluj Arena a avut un start echilibrat, cu oportunități pentru ambele formații. Totuși, oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în minutul 11, când Octavian Ursu a scăpat singur cu Dur-Bozoancă și l-a învins pe goalkeeper-ul “Șepcilor roșii”. Universitatea Cluj a acuzat șocul golului primit și nu și-a găsit ritmul. “Studenții” au alergat după egalare, însă jocul ofensiv a suferit, ca și în majoritatea partidelor din actuala stagiune. AStfel, scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, Universitatea Cluj a fost echipa mai periculoasă. Jucătorii lui Falub l-au pus serios la încercare pe Iacob, însă portarul arădenilor a fost la post de fiecare dată. Echipa oaspete s-a mulțumit cu un joc de așteptare și cu conservarea avantajului, în timp ce clujenii nu au putut trece de barajul defensiv. În cele din urmă, Goga a profitat de o lovitură liberă în ultimele minute și a înscris. Buhăcianu putea aduce victoria arădenilor, dar Dur-Bozoancă a intervenit salvator și scorul final a fost 1-1. 

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio (Pîrvulescu ‘84), Crăciun, Kay – Takacs (Guedj ‘63), Dican, Florescu (Rafa ‘76), Taub – Al. Pop, Goga, Gavra

UTA: Iacob – A. Rus, Melinte, Ilie, Tomozei – Bustea, Hrezdac (Isac ‘72), Moise, O. Ursu (Miculescu ‘85) – Buhăcianu, C. Rus (Al. Ioniță ‘64)

În următoarea partidă, “studenții” vor avea parte de un nou derby, de data aceasta în deplasare, împotriva Rapidului.

Comenteaza