Dominarea nu s-a transformat în goluri. "U" Cluj obține doar o remiză cu FC Argeș

Dominarea nu s-a transformat în goluri. "U" Cluj obține doar o remiză cu FC Argeș
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Eugen Neagoe a încheiat la egalitate, scor 1-1, un joc pe care l-a controlat aproape în totalitate.

Meciul a avut ritm încă din primele secunde, iar Thiam putea deschide scorul chiar din al doilea minut de joc. Un balon a ajuns la atacantul senegalez, care a reluat scurt, dar Straton a salvat (2). "Studenții" au avut inițativa și au încercat să pună presiune pe adversari, însă abordarea s-a întos împotriva lor. În minutul 18, Garita a scăpat pe un culoar, Gorcea a ezitat să iasă din poartă, iar atacantul oaspeților a înscris.

Gazdele au revenit în ofensivă, însă piteștenii s-au baricadat în apropierea propriului careu și au început să tragă de timp, ceea ce a iritat publicul de pe Cluj Arena. Cu toate acestea, Fulop a semnat două mari ocazii. Mai întâi a reluat în bară o centrare din flancul drept (26), iar mai apoi, Filip l-a lăsat în poziție ideală, însă atacantul "Șepcilor roșii" a șutat puternic, la încheietura barelor (38). Astfel, oaspeții au intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

Universitatea Cluj a început bine și actul secund, iar Chipciu a trimis puțin peste cu o lovitură de cap, la câteva secunde de la reluare (46). Elevii lui Neagoe au continuat să pună presiune, iar Thiam a reprezentat principalul pericol din tabăra clujeană. Senegalezul a pus probleme în flancul stâng, iar șutul său a fost repsins greu de Greab (54).

Eforturile sale au dat în cele din urmă roade, iar după ce a luat o acțiune pe cont propriu, Thiam a centrat excelent, iar Remacle a reluat cu capul în plasă (61). În minutele ce au urmat, senegalezul a fost luat în vizor de adversari și marcat strâns. "U" Cluj a sperat și a încercat până în ultimele secunde să marcheze un gol care să aducă trei puncte, însă scorul final al partidei a fost 1-1.

Comenteaza