Doi jucători de la CFR Cluj și Dan Petrescu, în echipa ideală a etapei

Doi jucători de la CFR Cluj și Dan Petrescu, în echipa ideală a etapei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Victoria împotriva liderului i-a propulsat pe doi “feroviari” și pe tehnicianul campioanei în echipa ideală a rundei cu numărul 21.

CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1 după un nou succes, chiar în fața liderului, Astra Giurgiu. Trupa din Gruia nu a avut emoții în duelul cu Budesc&Co. și s-a impus cu 2-0. Partida a fost una specială pentru Juan Emmanuel Culio, cel care a jucat pentru ultima dată în fața propriilor suporteri. Argetinianul se va întoarce în țara natală, însă a încheiat cu gol aventura sa în Gruia.

Pentru evoluția din partida cu Astra, dar și pentru întreaga sa carieră în România, argetinianul a fost ales în echipa etapei. Celălalt jucător al campioanei care se aflat printre remarcații rundei este fundașul central Andrei Burcă. Stopperul a marcat din nou pentru CFR, după ce a înscris și împotriva lui Celtic și a dovedit din nou că e o piesă importantă în angrenajul campioanei.

Echipa etapei cu numărul 21 din Liga 1:

Popescu (CS U Craiova) – Dimitrov (Sepsi OSK), M. Constantin (Gaz Metan Mediaș), Burcă (CFR Cluj), Soiledis (FCSB) – Cicâldău (CS U Craiova), Nedelcu (FCSB), Șut (Academica Clinceni), Culio (CFR Cluj) – Karanovic (Sepsi OSK), Fl. Coman (FCSB). Antrenor: Dan Petrescu (CFR Cluj)

Pentru CFR Cluj urmează ultimul meci al anului, în deplasare, la Voluntari. Partida e programtă sâmbătă, de 21 decembrie.  

Comenteaza