Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa ideală a sezonului regulat din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa ideală a sezonului regulat din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Liga Profesionistă de Fotbal a ales cel mai bun 11 al primei faze a campionatului, iar doi fotbaliști ai campioanei se află printre remarcați.

Play-off-ul și play-out-ul sunt pe cale să înceapă, iar LPF a publicat lista celor mai buni jucători din sezonul regulat. Printre cei care s-au remarcat în prima fază a campionatului se află și doi jucători de la CFR Cluj. Este vorba despre doi internaționali români, Andrei Burcă și Ciprian Deac.

Stopperul a fost lăudat pentru modul în care a coordoant defensiva campioanei, în timp ce experimentatul mijlocaș a fost “motorul” din ofensivă, cu 10 goluri înscrise și cinci pase decisive pentru colegii săi.

Cei mai mulți jucători în echipa sezonului regulat îi are FCSB, cinci, în timp ce CS U Craiova are doi reprezentanți, Academica Clinceni unul singur, iar Cephas Malele de la FC Argeș este singurul fotbalist care nu va evolua în play-off, dintre cei 11.

Echipa ideală a sezonului regulat:

Vlad (FCSB) – Pashov (Academica Clinceni), I. Cristea (FCSB), Burcă (CFR Cluj), Bancu (CS U Craiova) – Deac (CFR Cluj), Olaru (FCSB), Cicâldău (CS U Craiova) – Moruțan (FCSB), Malele (FC Argeș), Fl. Tănase (FCSB). Antrenor: Toni Petrea (FCSB).

Comenteaza