Djokovic, mesaj pentru conducere după câștigarea campionatului: “Nu suntem plătiţi din luna martie, vreau să văd banii în cont la fiecare om din echipa asta ”

Djokovic, mesaj pentru conducere după câștigarea campionatului: “Nu suntem plătiţi din luna martie, vreau să văd banii în cont la fiecare om din echipa asta ”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul campioanei a dezvăluit că fotbaliștii clubului din Gruia nu au fost plătiți din luna martie și a cerut oficialilor sumele datorate pentru finalul sezonului.

”Feroviarii” au cucerit un nou titlu în Liga 1, însă performanța e umbrită de problemele financiare de la club. Damjan Djokovic a dezvăluit că jucătorii nu au mai fost plătiți din luna martie și a cerut conducerii să achite sumele restante pentru fotbaliștii campioanei.

“Sunt sub contract cu CFR, cred că toată lumea fotbalistică ştie că, la 30 de ani, nu mai am mult de jucat şi dacă vine o ofertă mai bună pentru mine din punct de vedere sportiv, un proiect bun, şi mai ales economic, sper că şi lumea de la CFR mă va înţelege. Până acum sunt jucătorul CFR şi în seara asta sărbătoresc câştigarea celui de-al treilea titlu la rând.

Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile de la nu ştiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”, a spus Djokovic la Telekom Sport.

Mijlocașul nu a putut evolua în ultimele meciuri din Liga 1 și nu s-a putut bucura alături de colegi, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Comenteaza