Dispută între Dan Petrescu și Nelu Varga. Motivul de la care au pornit tensiunile dintre cei doi

Dispută între Dan Petrescu și Nelu Varga. Motivul de la care au pornit tensiunile dintre cei doi
| Foto: facebook.com/cfr1907

Patronul și antrenorul CFR-ului au avut o discuție aprinsă după startul slab de mandat al tehnicianului în vârstă de 53 de ani.

Revenit la CFR Cluj după aproape un an, Dan Petrescu a început cum nu se poate mai prost, cu două înfrângeri în primele două partide. Campioana ultimelor patru ediții din Liga 1 a pierdut mai întâi la Botoșani, scor 0-1, și mai apoi în Cehia, împotriva celor de la Jablonec, cu același scor.

Patronul formației din Gruia, Nelu Varga, a fost dezamăgit de evoluția echipei clujene și i-a transmis lui Petrescu să renunțe la unul dintre favoriții săi. Potrivit Fanatik, patronul CFR-ului nu îl mai dorește pe Juan Emmanuel Culio în primul 11 și a transmis că argetinianul poate rămâne în club, însă ca secund al lui Dan Petrescu.

În vârstă de 38 de ani, mijlocașul a revenit la Cluj după un an și jumătate, la dorința noului tehnician al campioanei. Totuși, fotbalistul a părut că nu mai poate face față nici măcar la nivelul Ligii 1, în ciuda salariului de 20.000 de euro pe care îl încasează în fiecare lună.

De-a lungul carierei, Culio a îmbrăcat de 231 de ori tricoul vișiniu, a înscris 30 de goluri și a oferit 34 de pase decisive. Mai mult, argentinianul a cucerit cinci titluri în Liga 1, trei Cupe și patru Supercupe ale României alături de CFR Cluj.

Comenteaza