Dezvăluirile unui fost selecționer. Cine ar fi de fapt patronul CFR-ului

Dezvăluirile unui fost selecționer. Cine ar fi de fapt patronul CFR-ului
| Foto: gsp.ro

Un fost antrenor al echipei naționale a dezvăluit cine s-ar afla în spatele lui Nelu Varga.

Imediat după înfrângerea “feroviarilor” pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, patronul campioanei a declarat, într-una dintre puținele sale intervenții publice că echipa nu se va prezenta la jocul cu FC Argeș.

Fostul selecționer, Cornel Dinu, susține că nu Nelu Varga ar fi cel care ia deciziile la CFR Cluj și adevăratul patron al formației din Gruia ar fi politicianul Vasile Dâncu.

“Singurul care nu iese la rampă, deocamdată, pentru că nu iese, este cel care conduce CFR Cluj, este vorba de Vasile Dâncu. Neluţu Varga e şi el un slujitor, un sfeşnic pe acolo ascultător”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Nu este pentru prima dată când se vorbește despre implicare politicanului la CFR Cluj, însă Dâncu a dezmințit informația.

“Deci, ca să fie clar: nu am legaturi cu CFR Cluj, nu sunt patron, nu am nicio funcţie administrativă, nu îi dau telefoane lui Dan Petrescu să transfere sau să schimbe jucători! Cred că am vorbit de două ori cu Dan Petrescu, o dată i-am spus 'La multi ani!' de ziua lui şi a doua oară l-am felicitat pentru câştigarea campionatului”, a spus Vasile Dâncu pentru sport.ro.

Comenteaza