Dezvăluiri din culisele CFR. S-a aflat cine l-a "lucrat" pe Edi Iordănescu

Dezvăluiri din culisele CFR. S-a aflat cine l-a "lucrat" pe Edi Iordănescu
Dezvăluiri din culisele CFR. S-a aflat cine l-a "lucrat" pe Edi Iordănescu | Foto: fanatik.ro

Conducerea CFR-ului i-ar fi transmis lui Edi Iordănescu, la pauza meciului tur cu Malmo, să facă două schimbări, însă antrenorul a refuzat, ceea ce l-ar fi scos din minți pe Iuliu Mureșan, care l-a ”lucrat” apoi în fața patronului Neluţu Varga.

Episodul care a dus la demiterea lui Edward Iordănescu s-a petrecut în timpul meciului tur cu Malmo, de la Cluj. La scorul de 1-0 pentru suedezi, șefii din Gruia au sunat din lojă pe telefoanele colaboratorilor lui Iordănescu.

"Șefii echipei au pus mâna pe telefoane imediat după pauză, când echipa a ajuns la cabine și i-au ordonat schimbările lui Edi. Nu l-au sunat direct pe el, ci prin intermediari. Edward era la cabine și-a făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care colaboratorii i-au transmis două mutări comandate de șefii echipei! «Să-și facă schimbările ei când o să aibă licența Pro!»", au relatat sursele Gazetei.

Unul dintre cei care au contrbuit decisiv la îndepărtarea lui Edi Iordănescu ar fi fost chiar președintele Iuliu Mureșan. 

"După ce-a câștigat Supercupa, Mureșan a coborât din lojă pe gazonul stadionului din Craiova și îl albise de la atâta pupat. L-a felicitat, l-a făcut cel mai mare antrenor, că o să facă superechipă împreună, că e mulțumit de cum joacă echipa și că are susținerea lui. Că e începutul unei colaborări excelente! Însă situația s-a schimbat radical după 1-1 în meciul cu FC Botoșani. Mureșan s-a dus peste Varga și a avut un cuvânt greu de spus în demiterea lui Iordănescu. L-a «lucrat» până a reușit să scape de el. Acum are din nou puterea", au declarat pentru Gazetă surse din echipă.

Comenteaza