Detalii neștiute despre patronul CFR-ului. “Dacă nu faceţi ca mine, vă leg de mașină și vă târâi prin tot Clujul”

Detalii neștiute despre patronul CFR-ului. “Dacă nu faceţi ca mine, vă leg de mașină și vă târâi prin tot Clujul”
| Foto: gsp.ro

Un fost selecționer a făcut dezvăluiri despre amenințările lui Ioan Varga către subalternii săi din club.

Patronul campioanei este rar văzut în public, iar detaliile despre viața sa privată sunt puține. Totuși, fostul internațional Cornel Dinu a dezvăluit că Varga are o personalitate vulcanică și își amenință angajații de la CFR. El susține că formația din Gruia ar fi intrat în faliment dacă nu se califica în grupele Europa League.

“Când îl ai pe Neluţu Varga la CFR Cluj, nu trebuie să ai pretenţii. Trebuie să te aştepţi la orice. E adevărat că au pierdut cinci meciuri din ultimele şase, au avut şi nişte probleme de componenţă. Nu ştiu dacă trebuia să se ajungă la demiterea lui Dan Petrescu.

Paradoxal - cu ce am fost obişnuiţi în ultimul timp - de vreo două săptămâni discursurile lui Petrescu au fost neaşteptat de paşnice, de împăcare, de înţelegere. Dacă nu se calificau în Europa League, la volumul ăsta de salarii, de 1 milion de euro pe lună, intrau în faliment. Se vorbea deja despre probleme mari financiare la CFR Cluj la începutul sezonului şi s-au salvat prin aceşti bani care au venit de la UEFA.

Acest patron, proprietar, vulcanic, de multe ori le spunea celor din club pe acest ton: «Dacă nu faceţi ca mine, vă leg de mașină și vă târâi prin tot Clujul!». Poate fi o exagerare, o figură de stil, dar se spune că a avut și astfel de expresii; mai am și eu cunoștințe prin Cluj”, a relatat Dinu, la Telekom Sport.

Comenteaza