Detalii despre starea lui Gabriel Tamaș: “E greu de spus, ar fi o pierdere mare”

Detalii despre starea lui Gabriel Tamaș: “E greu de spus, ar fi o pierdere mare”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Noul fundaș al Universității Cluj s-a accidentat în repriza secundă a partidei cu Aerostar Bacău, câștigată de “studenți” cu 1-0.

“Șepcile roșii” au început cu dreptul noul sezon al ligii secunde. Deși jocul nu a impresionat, formația clujeană a fost salvată de veteranul Goga, care a înscris unicul gol al duelului de la Bacău. În repriza secundă, “studenții” au suferit o pierdere importantă, după ce Gabi Tamaș a fost scos pe targă din teren.

Oficialul clubului clujean, Daniel Stanciu, a dezvăluit că stopperul are probleme la genunchi, însă încă nu se cunosc detalii despre accidentarea fotbalistului.

”E greu de spus, la spital era foarte aglomerat și când faci un RMN cel mai bine e să îl faci după 24 de ore. Se va întoarce cu echipa la Cluj și va face un RMN. La genunchi e problema. Să sperăm că e doar la menisc, pentru că perioada de refacere e mai mică.

Ar fi o pierdere mare. E un jucător important. Și mai ales pentru grup… e un jucător care trage echipa după el, e antrenorul din teren”, a spus Daniel Stanciu la Digisport.

Comenteaza