Derick Ogbu, debut perfect la “U” Cluj: “Sunt foarte fericit pentru reușita mea, însă cea mai importantă este calificarea”

Derick Ogbu, debut perfect la “U” Cluj: “Sunt foarte fericit pentru reușita mea, însă cea mai importantă este calificarea”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Atacantul nigerian sosit în pauza de iarnă a reușit să înscrie în primul său meci pentru “Șepcile roșii”, în derby-ul de tradiție cu UTA, din Cupa României.

După o pauză de aproape cinci ani, Derick Ogbu a marcat la chiar prima sa apariție pentru ”U” Cluj. Ultimul gol înscris de nigerian a fsot în 16.04.2016, pe când atacantul evolua în Japonia pentru Ventoforet Kofu. Ogbu s-a declarat încântat de golul marcat, însă e conștient că are nevoie de multă muncă pentru a reveni în formă maximă.

“Sunt foarte fericit pentru reușita mea, însă cea mai importantă este calificarea echipei, pe care am obținut-o în această seară. Victoria de astăzi ne dă încredere pentru primul joc de campionat. Nu am jucat de ceva timp, însă dau totul pentru a reveni la nivelul meu cel mai bun. La fiecare antrenament lucrez atât cu echipa, cât și individual. E multă muncă, însă voi ajunge acolo unde imi doresc și unde ar trebui să ajung.

Sunt la ”U” acum. Am venit aici să îmi pun amprenta în jocul de pe teren și să ajut echipa. Am mai fost la Cluj-Napoca și știu ce fani are ”U”. Sunt minunați. Responsabilitatea mea ca jucător este să ofer ceva înapoi prin joc. Îmi voi oferi toată energia și concentrarea pentru a ajuta echipa să câștige fiecare meci”, spus atacantul pentru fcucluj.ro.

Comenteaza