Derby de vacanță în Gruia. CFR Cluj și CS U Craiova s-au anihilat reciproc și încheie anul pe podium

Derby de vacanță în Gruia. CFR Cluj și CS U Craiova s-au anihilat reciproc și încheie anul pe podium

Formația pregătită de Edi Iordănescu a încheiat la egalitate ultima partidă din 2020, scor 0-0, cu una dintre principalele contracandidate la titlu.

Gazdele au început ofensiv jocul din Gruia, în timp ce oltenii au părut lipsiți de soluții. Cele două formații s-au anihilat reciproc și au ajuns cu greu la porțile adverse. Prima oportunitate a reprizei a venit după mai bine de jumătate de oră de joc, când Mamut a recepționat un balon în careu, însă Bălgrădean a avut un reflex salvator (33). 

În schimb, campioana CFR Cluj nu a reușit niciun șut pe poartă în prima parte a jocului, iar scorul pauzei a fost 0-0.

Ambele echipe au ieșit montate de la cabine, însă reușitele în teren au fost în continuare puține. La opt minute de la reluare, Burcă a reluat pe lângă o centrare trimisă de Deac (53). Dominația clujenilor în duelurile aeriene s-a văzut și după mai bine de o oră de joc, când lovitura de cap a lui Vinicius a trecut peste poartă (64).

Odată cu trecerea timpului, tensiunea din teren au crescut, iar duelurile la limita regulamentului s-au înmulțit. Mai mult, ambele tabere au contestat în repetate rânduri deciziile centralului Radu Petrescu. Nervii au cedat în final, iar jocul a trecut în plan secund. Astfel, scorul final a fost 0-0. 

Echipe de start:

CFR Cluj: Bălgărdean – Manea (Susic ‘75), Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Soares (Păun ‘82), Djokovic – Gîdea (Chipciu ‘9, Pereira ’75), Debeljuh, Costache (Itu ‘82)

CS U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Papp (M. Constantin ‘70), Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Constantin (Bărbuț ‘56), Mamut, Ofosu

Comenteaza