Delgado: „Vasluiul vrea să câştige campionatul, nu va fi uşor cu ei”

Delgado: „Vasluiul vrea să câştige campionatul, nu va fi uşor cu ei”
Echipa Universităţii Cluj trebuie să demonstreze că are valoare şi că poate juca la cel mai înalt nivel în partida de vineri cu FC Vaslui, o victorie fiind un ajutor pentru moralul fotbaliştilor, a subliniat Alfonso Delgado, transferat de Universitatea Cluj tocmai de la echipa vasluiană.
„Vreau victoria in partida cu Vaslui, una importantă. Trebuie să demonstrăm că avem valoare, şi că în primele două partide am avut şi ghinion. Am greşit toţi, nu doar un jucător, trebuie să demonstrăm cu Vaslui că putem juca fotbal de calitate la cel mai înalt nivel. Consider că grupul de jucători e cel mai important, nu fiecare jucător în parte. Şi Vasluiul a făcut multe transferuri, însă în primele două etape nu au confirmat. Vasluiul vrea să câştige campionatul, nu va fi uşor cu ei. E important pentru moralul nostru să obţinem victoria vineri”, a susţinut Delgado, în cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi de Universitatea Cluj.

Fotbalistul a mai menţionat că jucătorul cel mai periculos de la FC Vaslui este Wesley însă clujenii va trebui să fie atenţi la toţi ceilalţi adversari.

Comenteaza