Declarație neașteptată a lui Becali despre CFR: ”Va fi contracandidată la locul 2”

Declarație neașteptată a lui Becali despre CFR: ”Va fi contracandidată la locul 2”
Gigi Becali nu crede că CFR poate lua titlul în următorul sezon. Finanțatorul FCSB-ului îi vede, însă, favoriți pe ardeleni la locul secund.

CFR a pregătit un buget de aproximativ 8 milioane de euro pentru sezonul următor. "Feroviarii" i-au adus pe atacanții Urko Vera și Marius Coman, respectiv fundașii Alexandru Vlad și Sasa Balic. În tabăra ardelenilor urmează să vină mijlocașul Ovidiu Hoban. La reunirea lotului, programată vineri, este așteptat și noul antrenor al echipei, Dan Petrescu.

Cu toate astea, Gigi Becali o vede pe CFR drept favorită la locul secund. Patronul FCSB-ului crede, însă, că Petrescu este cel mai bun transfer al formației din Gruia.

"CFR devine principala contracandidată la locul doi, pentru că de anul ăsta Steaua o să bată cu 3-0, 6-0. Pe cine o să bată cu aceste scoruri? Pe toți! Ei, toți ceilalți, se vor bate pentru locul doi. Dan Petrescu este cel mai important transfer al lor. E un antrenor care a făcut minuni și la Urziceni și oriunde a mai fost. Mi-a zis și MM că este genul de antrenor care vine dimineața la stadion și pleacă seara. Muncește continuu, este dedicat", a spus Becali, marți seara, la Digisport.

Steaua s-a întărit și ea în această vară. Trupa antrenată de Nicolae Dică i-a transferat pe Constantin Budescu, Filipe Teixeira și Junior Morais, toți de la Astra.

Comenteaza