"De la Iuliu Haţieganu la… O V". Asociaţia "Şepcile Roşii 1919" cere DEMISIA IMEDIATĂ a lui Ovidiu Vasu

"De la Iuliu Haţieganu la… O V". Asociaţia "Şepcile Roşii 1919" cere DEMISIA IMEDIATĂ a lui Ovidiu Vasu

Asociaţia "Şepcile Roşii 1919" solicită demiterea lui Ovidiu Vasu din funcția de președinte al Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Asociația ''Șepcile Roșii 1919'' solicită "demisia imediată" a președintelui CS Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu. Pe lângă faptul că acesta a fost fotografiat la finalul săptămânii trecute discutând cu ministrul Sportului, Eduard Novak, într-o încăpere pe a cărei în fundal apare stema clubului din Gruia, Asociația își arată nemulțumirea și față de felul în care acesta conduce Clubul: "Rezultatele din ce în ce mai slabe nu l-au clintit din scaunul de “Director”. A subminat tot ce era sănătos la club şi s-a înconjurat de personaje dubioase". 

''“Universitatea Cluj” s-a născut în efervescenţa ce a urmat miraculosului an 1918. Născută ca simbol etern al inimilor româneşti renăscute, “Universitatea” a creat şi format generaţii. De sportivi. De oameni. A avut mereu conducători devotaţi, a atras dintotdeauna energii şi personalităţi marcante.

De peste 15 ani, Clubul Sportiv “Universitatea” este “păstorit” de un individ căruia îi este străin spiritul alb-negru. “Conduce” un club în derivă şi se pare că nu-i pasă.

“Supravegheat” de un Consiliu de Administraţie inexistent, în care reprezentanţi ai UBB, UMF, USAMV şi UTCN fac, în cel mai bun caz, act de prezenţă, Ovidiu Vasu a devenit un “patron fără bani” al clubului.

Rezultatele din ce în ce mai slabe nu l-au clintit din scaunul de “Director”. A subminat tot ce era sănătos la club şi s-a înconjurat de personaje dubioase. Toate echipele de jocuri, care au adus faimă “Universităţii”, se zbat într-un anonimat total. Conducerea sa incompetentă, lipsa oricărei strategii de dezvoltare, incapacitatea de a genera o finanţare la un nivel cel puţin decent a dus la această stare de fapt.

Nesocoteşte orice opinie care nu-i este pe plac, ignoră suporterii, jigneşte sportivii şi antrenorii.
Ultima sa “ispravă”, cea în care se prezintă la întâlnirea cu un oarecare politician într-o locaţie având afişate simboluri străine de “U”, este incalificabilă. Oricâte “explicaţii” ar aduce, nu va convinge pe nimeni.

Pentru toate acestea, Asociaţia Şepcile Roşii 1919 solicită DEMISIA IMEDIATĂ a domnului Vasu din funcţia de director al Clubului Sportiv “Universitatea Cluj”. Solicităm, de asemenea, întrunirea DE URGENŢĂ a Consiliului de Administraţie al clubului şi luarea deciziei ca, în cazul în care domnul Vasu nu va avea decenţa de a demisiona, să solicite Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionalei DEMITEREA domnului Vasu din funcţia de director.

Solicităm, de asemenea, Consiliului de Administraţie al CS “Universitatea” să înceapă toate demersurile legale pentru a “decupla” clubul de sub tutela păguboasă a Ministerului Educaţiei Naţionale şi aducerea sa către comunitatea locală, căreia îi aparţine, istoric şi afectiv.

Îi rugăm pe toţi “U”iştii adevăraţi să se alăture demersului nostru!

Este vremea, “U”işti!!!'', este mesajul transmis de Asociația "Șepcile Roșii 1919".

Comenteaza