De ce poate pierde în iarnă CFR Cluj un mijlocaş de 21 de ani, cu o cotă de piaţă de 1,7 milioane de euro

De ce poate pierde în iarnă CFR Cluj un mijlocaş de 21 de ani, cu o cotă de piaţă de 1,7 milioane de euro
| Foto: CFR Cluj Facebook

Mijlocașul Claudiu Petrila a impresionat la CFR Cluj în sezonul trecut, dar și în cel actual, iar clubul are planuri să îl vândă cât de repede.

O recunosc chiar și oficialii campioanei, care susțin că mijlocașul ofensiv în vârstă de 21 de ani este urmărit de multe echipe din străinătate. "Este un jucător de calitate, în care avem încredere, care este urmărit de cluburi importante, un jucător care va face pasul spre fotbalul din campionate mult mai puternice", a spus președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, la Fotbal Club, transmite digisport.ro.

Oficialul clujenilor e convins că Petrila va pleca foarte curând și chiar a confirmat acest lucru. El a explicat și motivul pentru care mijlocașul va părăsi echipa. "Nu ăsta este nivelul lui, poate mai mult. Noi suntem alături de el, îl încurajăm.

Atunci când este nevoie să dăm goluri, Dan Petrescu apelează de fiecare dată la el, iar asta înseamnă că este un jucător care dă speranțe și care are potențial și a demonstrat-o. Eu zic că Petrila va ajunge să plece de la CFR Cluj, pentru că jocul lui este peste nivelul echipei. Este un jucător de calitate, care a arătat în multe situații că este mult peste campionatul românesc", a spus Cristi Balaj.

Claudiu Petrila, care va împlini 22 de ani pe 7 noiembrie, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv de bandă stânga, dar poate evolua și în partea dreaptă sau în centru.

În urmă cu câteva săptămâni, de Claudiu Petrila s-a interesat și un club din Ligue 1, iar Dan Petrescu a transmis conducerii că nu s-ar opune. Petrila ar putea pleca în iarnă, pentru ca ardelenii să evite să-l piardă fără să ia bani pe el. Claudiu Petrila mai are contract cu CFR până în iunie 2023.

1.7 milioane de euro este cota de piață a lui Petrila, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Petrila este al patrulea jucător din lotul campioanei în ceea ce privește valoarea de piață. Peste el se află Burcă (4 milioane de euro), Cristi Manea (2.7 milioane de euro) și Gabriel Debeljuh (2.2 milioane de euro).

Comenteaza