De 8 martie, femeile au acces liber la meciul dintre U Cluj şi Concordia Chiajna

De 8 martie, femeile au acces liber la meciul dintre U Cluj şi Concordia Chiajna
Cu ocazia zilei de 8 martie, femeile vor avea acces gratuit în tribuna a doua a stadionului Cluj Arena la meciul Universitatea Cluj - Concordia Chiajna, care se va disputa duminică.

"Pentru că partida se va disputa tocmai de 8 martie, le-am pregătit o surpriză tuturor doamnelor şi domnişoarelor, fane ale Universităţii Cluj, care vor avea acces liber în tribuna a II-a a stadionului. E important de ştiut că accesul se va face exclusiv pe baza unui bilet cu valoare 0 care poate fi ridicat de la casele special amenajate de la stadion", informează universitateacluj.ro.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere, pe baza carnetului de elev/ student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul dintre "U" şi Concordia Chiajna se va disputa duminică, de la ora 15.30, şi contează pentru etapa a XX-a a Ligii I.

 

Comenteaza