Daniel Stanciu neagă implicarea conducerii în echipa CFR-ului: “Conceicao este singurul care decide primul 11 și lotul de jucători”

Daniel Stanciu neagă implicarea conducerii în echipa CFR-ului: “Conceicao este singurul care decide primul 11 și lotul de jucători”

Directorul sportiv al campioanei a contrazis clauzele din contractul antrenorului, care a fost făcut public.

După o perioadă de relativă liniște, la CFR a apărut o nouă problemă. Înțelegerea dintre club și antrenorul portughez a fost făcută publică, iar unele clauze din contract sunt incredibile. Antrenorul ar fi obligat să se pună de acord cu conducerea în alegerea primului 11, atât în partidele oficiale, cât și în cele amicale.

Antonio Conceicao a infirmat clauzele din contraactul său. “Aș vrea să încep prin a spune ceva ce a mai spus în acest sezon. În tot ceea ce înseamnă latura sportivă, eu iau decizii. Știu ce încredere mi se acordă din partea conducerii și tot ceea ce înseamnă fotbal, lot, primul 11 sunt deciziile mele. Cred că merit puțin mai mult respect din partea tuturor pentru ceea ce am făcut în România. Eu iau toate deciziile din punct de vedere sportiv și cel mai bine vă pot confirma acest lucru juătorii pentru că ei știu asta. Avem o relație foarte bună la echipă și atmosfera este foarte bună și atunci ni se datorează nouă tuturor”, a declarat portughezul.

La rândul său, Daniel Stanciu a infirmat orice implicare a conducerii CFR-ului în alcăutirea echipei. “Sunt prezent azi ca împuternicit al colegilor din conducere și vin încă o dată și spun că Toni Conceicao are încredere totală și are mână liberă la tot ceea ce face din punct de vedere sportiv, fotbalistic și tehnic. Suntem mulțumiți de munca pe care a depus-o până acum. Am mai spus, dacă lucrurile vor continua astfel, ne gândim să prelungim contractul pentru încă un sezon.

Suntem în obicetive și ne dorim să le îndeplinim, dar și să construim o echipă care să participe în cupele europene anul viitor. Referitor la contract, anumite lucruri sunt scoase din context. Toni Conceicao este singurul care decide primul 11 și lotul de jucători, nimeni nu a intervenit peste el”, a precizat directorul sportiv al campioanei.

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu Concordia Chiajna, din deplasare. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18:30.

Comenteaza