Video Daniel Popa, după golul care a adus victoria Universității Cluj: "Avem valoare și merităm un loc bun"

Daniel Popa, după golul care a adus victoria Universității Cluj: "Avem valoare și merităm un loc bun"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Atacantul a marcat avut o reușită spectaculoasă, care le-a asigurat "studenților" cele trei puncte în duelul cu FC U Craiova 1948.

După mai bine de două luni în care nu a găsit drumul spre poarta adversă, Daniel Popa a înscris pentru a doua etapă la rând, iar golul său a adus victoria Universității Cluj. Lansat de Alex Chipciu, atacantul a preluat scurt și mai apoi a trimis superb, sub bară pentru o reușită spectaculoasă.

La finalul jocului, jucătorul în vârstă de 28 de ani a recunoscut că pentru el e mai important ca echipa să câștige, chiar dacă își dorește să marcheze la fiecare meci.

"A fost un meci foarte greu, ne așteptam la asta. Am fost încrezători că luăm cele trei puncte, mai ales după jocul cu Rapid, unde am făcut un meci mare, prea puține echipe reușesc să revină pe Giulești de la 0-2.

Am continuat forma bună și am reușit să câștigăm în această seară. Trebuie să continuăm pe aceeași linie, avem valoare și merităm un loc bun. Încerc să mă bucur de fotbal, să îmi ajut echipa. Nu contează cine dă gol, cel mai important e să câștige echipa.

Degeaba marchez eu și nu reușim să luăm trei puncte. Avem jucători de calitate în față și tot timpul primesc pase bune. Important e că reușesc să marchez când trebuie și luăm punctele", a declarat atacantul.

În actualul sezon de Superligă, Daniel Popa a înscris 5 goluri și a oferit două pase decisive în 17 apariții.

Comenteaza