Daniel Metz, CEO NTT DATA România: "Vom îmbunătăți oferta pentru echipa de volei feminin"

Daniel Metz, CEO NTT DATA România: "Vom îmbunătăți oferta pentru echipa de volei feminin"

Daniel Metz își dorește ca echipa sponsorizată de compania IT pe care o conduce să aibă o creștere naturală, bazată pe jucătoare autohtone.

Daniel Metz promite bani mai mulți la volei "U" NTT DATA, dar vrea doar jucătoare din România.

"Ținta noastră a fost să promovăm echipa de volei feminin în prima ligă, iar ținta din acest an a fost să o menținem în prima ligă. Cu toate că am avut niște accidentări, am reușit să ne atingem obiectivul.

În perioada următoare, voi avea discuții cu oamenii de acolo, eu le-am promis că o să îmbunătățim oferta noastră pentru acest parteneriat și plec de la considerentul că, până la urmă, dorim să implicăm jucătoare tinere, de aici, din Cluj sau din Transilvania", a spus CEO-ul principalului sponsor al clujencelor.

Șeful NTT DATA România își dorește performanță la echipă, dar și ca voleialistele să reprezinte comunitatea clujeană.

"Nu cred că performanța la nivelul primei divizii de volei trebuie să fie marcată de aducerea unor jucătoare din altă parte, care să câștige un titlul rapid, pentru că voleiul este un sport de masă și trebuie să implicăm oamenii tineri, să existe echipe de copii și juniori și ei trebuie să aibă o șansă.

Dacă nu îi ajutăm noi, din păcate, nu prea sunt alți sponsori. Lucrul esențial este să ținem în viață o echipă sportivă; dacă, la un moment dat, vor exista mai mulți bani din partea comunității sau a guvernului, poate vom da un pas înapoi și îi vom lăsa pe alții să susțină echipa. Acum dorim să avem o abordare de bun simț, să ținem echipa în prima ligă, într-o zonă mediană și să fie reprezentativă pentru comunitate", afirmă Metz.

În sezonul recent încheiat, "U" NTT DATA a terminat sezonul pe locul 8, cu 11 puncte.

Comenteaza