Daniel Bîrligea, lăsat în afara lotului echipei naționale. Reacția lui Cristi Balaj

Daniel Bîrligea, lăsat în afara lotului echipei naționale. Reacția lui Cristi Balaj
| Foto: frf.ro

Președintele CFR-ului a comentat decizia selecționerului de a nu se baza pe atacanul formației din Gruia.

La fel ca la precedenta acțiune a echipei naționale, Daniel Bîrligea a fost convocat de Edi Iordănescu, însă "feroviarilor" nu intră în planurile selecționerului. Înainte partidei cu Belarus, lotul României a fost anunțat, iar atacantul va vedea partidă din tribune.

Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, a reacționat imediat în legătură cu decizia selecționerului și e convins că Bîrligea va fi motivat să muncească și mai mult de alegerea lui Iordănescu Jr.

"Nu sunt fericit, dar nu voi comenta niciodată deciziile selecționerului. E important să fie inspirat și să câștigăm. Bîrligea sunt convins că va ajunge un jucător important al echipei naționale. Trebuie să știe să sufere, să muncească.

E o încercare pentru el, iar viața fotbalului te verifică. Dacă în momentele acestea demonstrezi că ești puternic, atunci 100% meriți și fotbalul te va răsplăti.

La cum îl cunosc, e mai mult decât pozitiv. Pentru el e cel mai important ca echipa să câștige. Indiscutabil, îl va ambiționa și mai tare", a spus Balaj pentru Fanatik.

În actualul sezon, Daniel Bîrligea a marcat de 4 ori și a oferit 5 pase decisive în 15 apariții pentru CFR Cluj. La precedenta acțiune a echipei naționale, atacantul a fost convocat, dar a prins banca de rezerve doar în meciul cu selecționata din Kosovo.

Partida dintre România și Belarus, din preliminariile EURO 2024, se va disputa în această seară, de la 21:45.

Comenteaza