Dan Petrescu vrea să o vadă pe Emma Răducanu la Transylvania Open: "Îmi fac o intrare ca ziarist"

Dan Petrescu vrea să o vadă pe Emma Răducanu la Transylvania Open: "Îmi fac o intrare ca ziarist"

Turneul de tenis Transylvania Open 2021, care a adus vedete precum Simona Halep şi Emma Răducanu, se desfășoară în această săptămână la Cluj-Napoca fără public, la BT Arena. Antrenorul campioanei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, vrea cu orice preț să intre în sală.

Antrenorul din Gruia, Dan Petrescu, este supărat pe faptul că fanii nu mai pot asista la competițiile sportive în următoarele 30 de zile, din cauza pandemiei de COVID-19, dar speră să fie lăsat într-un fel ssau altul să asiste la Transylvania Open.

"Ne-am obișnuit fără fani în tribune, am mai stat un an. Mă gândeam să-mi fac o intrare ca ziarist (n.r la Transylvania Open). Să nu mă filmați (râde).

Aș vrea să merg, poate sunt lăsat, că sunt cetățean de onoare al Clujului. Îmi pun mască, stau cuminte. Chiar vreau să o văd pe Emma. Pe Simona am văzut-o de foarte multe ori, dar pe Emma niciodată", a spus Dan Petrescu, la o conferinţă de presă, citat de digisport. 

"Din păcate, vom juca fără spectatori la acest turneu. Am sperat să putem debloca situația, am făcut demersuri pentru corectarea ei. Am acționat din primul moment, pentru a încerca să vă aducem în sală, alături de noi.
Și dacă am fi reușit să mai fim împreună o singură zi, ar fi fost o mare realizare", au transmis organizatorii turneului de tenis de la Cluj, după ziua de duminică, în care au permis accesul în sală publicului înaintea intrării în vigoare a restricţiilor antiepidemice. 

loading...
Comenteaza