Dan Petrescu le pregătește viitorul elevilor săi: “Mi-am propus să lucrez cu foștii mei jucători, așa va fi cazul și cu Deac, Hoban și Culio”

Dan Petrescu le pregătește viitorul elevilor săi: “Mi-am propus să lucrez cu foștii mei jucători, așa va fi cazul și cu Deac, Hoban și Culio”

Tehnicianul campioanei CFR Cluj își dorește ca cei trei mijlocași pe care i- a antrenat în Gruia să facă parte din staff-ul său când își vor încheia carierele de fotbaliști.

Deși sezonul din Liga 1 este suspendat, Dan Petrescu este cu gândul la viitor și le pregătește un loc în staff-ul său unor jucători pe care i-a antrenat la CFR Cluj. Este vorba despre Ciprian Deac, Ovidiu Hoban și Juan Emmanuel Culio, argetinianul fiind primul pe lista lui Petrescu. În plus, Costin Curelea, fost elev al tehnicianului la Sportul Studențesc se pregătește să sosească în Gruia. Mai mult, pentru CFR Cluj lucrează alți foști elevi ai lui Petrescu, Valeriu Bordeanu, Marius Bilașco și Bogdan Mara.

“Costin Curelea încă nu a semnat cu CFR Cluj, dar îl vreau lângă mine, ca antrenor secund. Eu mereu mi-am propus să lucrez cu foștii mei jucători, așa va fi cazul, cred, și cu Deac, Hoban și Culio. Mie îmi place să am grijă de jucătorii care au fost modele pe teren și în afara lui”, a dezvăluit Petrescu la Digisport.

Antrenorul a vorbit și despre situația lui Culio. “M-a sunat și mi-a spus că vrea să se întoarcă. Când a plecat, eu i-am zis că îl aștept înapoi și la 50 de ani. Eu îl cunosc foarte bine, știu ce poate și știu ce vrea de la viață. Nu se întoarce acum, poate în iulie, din sezonul viitor.

El dacă ajunge marți și miercuri avem meci, eu îl bag. În Argentina, la divizia B, a jucat meci de meci. O problemă mare este că au închis aeroporturile din Argentina până în septembrie, dar ar putea să ia o mașină până într-o țară vecină și să plece de acolo spre România”, spune tehnicianul.

Comenteaza