Dan Petrescu îndeamnă la concentrare înaintea meciului cu Chindia: “Dacă nu vom trata meciul serios nu vom avea nicio șansă”

Dan Petrescu îndeamnă la concentrare înaintea meciului cu Chindia: “Dacă nu vom trata meciul serios nu vom avea nicio șansă”

Antrenorul campioanei crede că echipa sa va întâlni o formație foarte periculoasă, în ciuda faptului că echipa din Târgoviște este nou-promovată.

Deși vine după o nouă reușită în preliminariile Ligii Campionilor, tehnicianul formației din Gruia se teme de partida cu Chindia. Petrescu consideră că dâmbovițenii au pierdut nemeritat puncte în primele jocuri ale sezonului, iar antrenorul Viorel Moldovan reprezintă un atuu pentru echipa nou-promovată. Tehnicianul “feroviarilor” a cerut concentrare din partea elevilor săi înaintea partidei.

Dan Petrescu a prefațat partida din etapa a patra. “Chindia e o echipă nou-promovată care a câștigat Liga a 2-a fără mai probleme. Au un antrenor pe care îl știu foarte bine și care îți dorește să fie în play-off. Au jucat foarte bine în primele trei meciuri, nu a fost nicio diferență între ei și adversari. Dacă nu vom trata meciul serios nu vom avea nicio șansă. Vom face multe schimbări, deci va fi un meci foarte greu.

Noi vom folosi mulți jucători noi, nu îi putem folosi pe cei care joacă în cupele europene pentru că nici lista UEFA nu e prea mare. Celtic are 41 de jucători pe listă, iar noi 22. Pe cei care sunt pe listă nu îi putem folosi în campionat”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul a vorbit și despre situația lui Culio, dar și despre revenirea lui Țucudean. “Nu cred că va juca cu Celtic, numai dacă doctorul va face o minune. Nu vreau să risc jucătorii pentru că va urma un play-off după meciul cu Celtic. Ar fi o decizie riscantă să îl folosim. Țucudean se antrenează bine, a început să aibă mai mult entuziasm, dar meciul de fotbal e diferit de ceea ce se întâmplă la antrenament”, a spus Petrescu

Partida dintre CFR Cluj și Chindia Târgoviște se va disputa sâmbătă, 3 august, de la ora 21:00.

Comenteaza