Dan Petrescu i-a acuzat, din nou, pe rivalii din Bănie că sunt ajutați de arbitraj

Dan Petrescu i-a acuzat, din nou, pe rivalii din Bănie că sunt ajutați de arbitraj
| Foto: Sport Pictures

CFR Cluj rămâne în lupta pentru titlu, după ce a trecut luni seara de Gaz Metan Mediaș, scor 2-0. După meci, Dan Petrescu a răbufnit la adresa adversarei din lupta pentru titlu, Universitatea Craiova. Tehnicianul celor de la CFR Cluj i-a acuzat, din nou, pe olteni că sunt ajutați de arbitraj, scrie DigiSport.

”Doamne, ferește, ce se întâmplă în România. Mi se pare incredibil, sincer. Se vede interesul și cine trebuie să câștige campionat? Cum e posibil? Hațegan arbitrează CFR-ul azi și Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus. De două ori pe Popa și de două ori pe Hațegan. Am avut și azi încă două penalty-uri. Au fost și șapte faze dubioase. N-am primit mai nimic, decât un penalty pe care nu avea cum să nu-l dea.

Am fost cei mai dezavantajați în acest play-off, mă aștept la arbitraje împotriva noastră și de acum încolo. Ar trebui să ne lase în pace arbitrii, îmi pare rău s-o zic. Nu mai pot să tac. S-au întâmplat multe în cele șapte meciuri de play-off. Cine ne va arbitra cu FCSB? Vor decide ce-i mai bine pentru Craiova! Craiova, dacă va fi arbitrată așa, nu va avea probleme. Două penalty-uri clare pentru FCSB, i-a rupt tricoul lui Man și n-a văzut nimeni...

Sincer vă spun, nu mă aștept ca Universitatea să se mai împiedice. E puternică din toate punctele de vedere. Doar noi putem să îi mai încurcăm. Sigur FCSB va dori să câștige cu noi, indiferent ce zice patronul. S-a plictisit lumea de CFR”, a declarat ”Bursucul”.

Despre meciul cu Gaz Metan, Dan Petrescu a recunoscut că echipa sa a jucat cu mare presiune. ”Știam că va fi meci greu, că-s buni la faze fixe. Am jucat cu presiune maximă. N-am avut niciodată astfel de presiune de când sunt eu aici. De obicei eram noi pe primul loc. Am fost crispați, n-am avut agresivitate.

În a doua repriză am fost mai inventivi, am avut mai multe ocazii. Boli a luat un cartonaș stupid, nu trebuia să se întâmple asta. Puteam păți ce am pățit la Astra, când am fost egalați”, a spus tehnicianul.

Comenteaza