Dan Petrescu despre situația lui Ioniță la CFR: “Trebuie sa se pregătească foarte bine pentru a putea să emită pretenţii de titular”

Dan Petrescu despre situația lui Ioniță la CFR: “Trebuie sa se pregătească foarte bine pentru a putea să emită pretenţii de titular”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a explicat de ce nu joacă mijlocașul transferat în iarnă, de la Astra Giurgiu.

Deși a marcat 11 goluri în acest sezon de Liga 1 (doar unul dintre ele pentru formația din Gruia), internaționalul român nu evoluează constant sub comanda lui Dan Petrescu. Tehnicianul clujenilor a oferit ca motiv faptul că mijlocașul nu e bine pregătit fizic, în acest moment.

“Ioniţă a venit nepregătit la CFR. Este un jucător bun, dar acum nu se află în cea mai bună formă fizică. O să vină şi vremea lui să joace titular. Mai mult ca sigur, din sezonul viitor o să fie în primul 11. Acum nu are loc în echipă.

Am vrut sa-l bag şi acum, cu FCSB, dar am dat gol şi m-am răzgândit. O să mă gândesc să văd dacă-l voi băga în ultimele 3 meciuri. Trebuie sa se pregătească foarte bine pentru a putea să emită pretenţii de titular”, a declarat tehnicianul “feroviarilor”, conform Digisport.

CFR ocupă locul doi în Liga 1, cu 41 de puncte, la două lungimi de liderul FCSB. Următorul meci pentru clujeni va fi derby-ul cu CS U Craiova. Partida va avea loc sâmbătă, 5 mai, de la 20:45, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Comenteaza