Dan Petrescu, despre scandalul cu plecarea de la CFR: "Toată lumea știe că iau campionatul dacă rămân. Restul e cancan"

Dan Petrescu, despre scandalul cu plecarea de la CFR: "Toată lumea știe că iau campionatul dacă rămân. Restul e cancan"

CFR Cluj a emis săptămâna trecută un un comunicat în care a anunțat că Dan Petrescu va rămâne antrenorul echipei. Tehnicianul a spus că există anumite persoane, "nu din club", care îl vor plecat de la echipă tocmai pentru că se tem că va lua campionatul dacă rămâne la CFR. 

"Nu știu de ce s-a făcut mare scandal. Eu n-am zis că vreau să plec de la CFR, patronul n-a vrut să mă dea afară. Cred că cineva a vrut să arunce o informație. Chiar n-am înțeles. (...)

Nu mai există un antrenor acum cu rezultatele mele. Era normal să am acea reacție. Pentru mine a trecut. Lucrurile sunt clare. Eu sunt antrenorul lui CFR până când patronul decide că nu mai sunt. (...) Eu sunt de dimineață până seară la CFR.

De ce trebuie eu să plec de la clubul ăsta? Sunt unii care vor să plec, dar nu de aici, din club. S-au plictisit să câștige CFR. Voi știți că dacă rămân eu ia campionatul, toată lumea știe! E posibil să fie și locul 2 sau 3, dar șansele sunt mici. Toată lumea face aceste presiuni ca să plec eu de aici. A fost pornită din exterior, asta este.

Patronul poate să zică ce vrea, el e patron. Ce pot să fac eu dacă e nemulțumit de cum joacă echipa? Pe mine nu mă fac praf unii mari moderatori?

E democrație, să zică ce vrea. Patronul are voie, eu am voie să zic ce vreau eu, iar restul e cancan", a declarat Dan Petrescu, la Orange Sport, citat de sport.ro, înainte de comunicatul clubului cu decizia de a continua cu "Bursucul" pe banca campioanei. 

Comenteaza