Dan Petrescu avertizează înaintea meciului cu AS Roma: “Întâlnim posibila viitoare campioană a Italiei și a Europa League”

Dan Petrescu avertizează înaintea meciului cu AS Roma: “Întâlnim posibila viitoare campioană a Italiei și a Europa League”

Antrenorul CFR-ului consideră că adversarul de joi e în mare formă, în timp ce formația sa ar trebui să fie mulțumită cu orice rezultat împotriva romanilor.

După ce în tur “feroviarii” au fost învinși cu 5-0 pe Olimpico, AS Roma ajunge din nou la Cluj. Trupa din capitala Italiei e în mare formă, în timp ce elevii lui Dan Petrescu au pierdut două din ultimele trei meciuri de campionat. Antrenorul campioanei e pesimist înaintea jocului și speră că norocul va fi de partea echipei sale.

“Va fi un meci foarte greu. Cred că întâlnim posibila viitoare campioană a Italiei și a Europa League. Am văzut toate meciurile lor, sunt neînvinși, au pierdut doar la “masa verde” și au toate șansele să câștige. Avem și noi o șansă mică, totuși, indiferent cu cine jucăm.

Trebuie să ne batem pentru șansa noastră și norocul să se întoarcă pe strada noastră că parcă ne-a lăsat. Dacă ne uităm la meciurile pierdute cu Gaz Metan, UTA și Roma parcă nici norocul nu a fost de partea noastră.

Nu ne-a bătut oricine cu 5-0, ne-a bătut Roma. Sunt echipe cu bugete prea mari, jucători prea buni, nu a fost un accident. Scorul reflectă bugetul. Noi în meciul tur nu am avut mulți jucători și nici acum nu îi avem. Avem mult prea multe absențe și asta e problema cea mai mare.

Sunt îngrijorat de forma lor și de fatpul că noi am pierdut ultimul meci de campionat, moralul nu e prea bun. Roma arată mult prea bine acum și a jucat ultimele meciuri fără Dzeko, cel care va reveni mâine. Ar fi fantastic orice am scoate din acest meci.

E clar că dacă noi mai recuperam ceva jucători și ei mai pierdeau cum au pierdut acum ceva fundași. Dacă îi aveam pe Vinicius, Omrani, Hoban sau Deac era clar altfel. Forța lor e mult prea mare pentru noi. E o problemă pentru ei că nu au fundași, dar au jucători de atac fantastici, care pot câștiga orice meci de fotbal”, a spus Dan Petrescu înaintea partidei.

Jocul dintre CFR Cluj și AS Roma se va disputa joi, de la 22:00.

Comenteaza