Dan Petrescu a surprins după înfrângerea din Turcia: "A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre"

Dan Petrescu a surprins după înfrângerea din Turcia: "A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre"
| Foto: lpf.ro

CFR Cluj a pierdut pe terenul celor de la Sivasspor, scor 0-3, însă antrenorul campioanei României s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi.

Învinși categoric în Turcia, "feroviarii" mai păstrează șanse la calificarea în primăvara europeană. Echipa clujeană a pierdut clar pe terenul lui Sivasspor, scor 0-3, însă Dan Petrescu a surprins după meci și s-a declarat mulțumit de joc elevilor săi.

"La cum s-a jucat, cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. Asta e chestia pe care n-o înțeleg în fotbal. În prima repriză am luat gol din offside, din păcate VAR-ul n-a fost.

Am avut ocazii mari, trebuia să intrăm la vestiare cu avantaj. În partea secundă, am dominat. Când îți dai și autogol, e clar că nu e seara noastră.

După a trebuit să risc, știam că au jucători de contraatac. Am pierdut cu 0-3, asta nu e bine, dar bine că suntem în continuare în cărți. Sper să reușesc să aduc jucătorii la 100% pentru meciul cu Ballkani.

Orice jucător al lor câștigă bani foarte mulți și joacă la echipa națională. Meritam mai mult în dubla manșă cu ei, iar în dubla cu Slavia poate nu meritam 6 puncte. Asta e. Nu sunt eu magician, n-am ce să le reproșez jucătorilor", a spus Petrescu la Pro Arena.

Comenteaza