Cupa Campionilor Europeni la karate la Cluj

Cupa Campionilor Europeni la karate la Cluj
Federaţia Română de Karate şi Clubul Sportiv Politehnica organizează a cincea ediţie a Cupei Campionilor Europeni WUKF, în Sala Sporturilor ''Horia Demian'' din Cluj-Napoca în perioada 20 - 21 septembrie.

Cu această ocazie sunt invitate toate cluburile de karate din ţară să participe la această competiţie.

''Am reușit să ajungem la a V-a ediție la care avem constant o participare de peste 12 țări și credem că această competiție va crește an de an. Cu ajutorul sportului putem să ne facem mai cunoscuți în lume, așa cum suntem noi românii, gazde primitoare și ospitaliere, oferind tuturor celor ce vor veni posibilitatea de a ne cunoaște la noi acasă. Dorim să oferim tuturor sportivilor români posibilitatea de a participa la această competiție a 'ușilor deschise", invitând pe această cale toți sportivii, toate cluburile de karate din România care doresc să participe la acest eveniment'', a declarat președintele CS Politehnica, Conf. dr. ing. Radu Adrian Munteanu, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

În cadrul acestui eveniment sportiv, multiplul campion WKF şi WUKF, Dimitrios Margaritopoulos, va susţine un stagiu de pregătire în sala sporturilor "Horia Demian" pe data de 19 septembrie de la ora 18.00.

Cluburile care doresc să îşţi înscrie sportivi în această competiţie se pot adresa la următoarele adrese de email: office@karate-wkc-ro.org, suciu_sdg@yahoo.com sau eva.kerekes@yahoo.com.

Comenteaza