Cum vor aborda ”studenții” returul cu Dinamo: “Va trebui să considerăm că meciul la Cluj s-a terminat 0-0 și să încercăm să jucăm foarte bine”

Cum vor aborda ”studenții” returul cu Dinamo: “Va trebui să considerăm că meciul la Cluj s-a terminat 0-0 și să încercăm să jucăm foarte bine”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, a vorbit despre cea de-a doua manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1.

“Șepcile roșii” au reușit să se impună pe propriul teren în fața lui Dinamo, scor 2-0, și au prima șansă la participarea în următorul sezon al primului eșalon. Cu toate acestea, Erik Lincar îndeamnă la concentrare și își dorește ca elevii săi să uite rezultatul din partida tur.

“Suntem în linie dreaptă către a doua repriză, eu consider că șansele rămân egale. Până la urmă am obținut o situație în care beneficiem de avantajul celor 2 goluri, dar niciodată nu poți să subestimezi echipa Dinamo, atmosfera care cu siguranță va fi pe stadion și de aceea va trebui să considerăm că meciul la Cluj s-a terminat 0-0 și să încercăm să jucăm foarte bine, de ce nu chiar să câștigăm.

Sincer, la câte am trăit în fotbal, mie chiar nu mi se mai poate întâmpla nimic. Le-am trăit pe toate și înainte de acest joc m-am gândit că e a patra șansă, am avut trei șanse în cariera mea de la Liga 2 la Liga 1 și de 3 ori de la Liga 3 la Liga 2.

E a patra șansă, mă duc încrezător așa cum am fost și mi-am dorit foarte mult să câștigăm cu Dinamo, acum depinde de noi, de caracterul nostru, de forța mentală și dacă vom fi la cel mai înalt nivel, cu siguranță vom fi răsplătiți”, a spus antrenorul pentru Sport Total FM.

Comenteaza