Cum vede Nistor duelul de la Sibiu: "Va fi un meci mult mai deschis"

Cum vede Nistor duelul de la Sibiu: "Va fi un meci mult mai deschis"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul Universității Cluj a prefațat întâlnirea cu Hermannstadt din Superligă.

Miza calificării în semifinalele Cupei României și-a spus cuvântul în meciul de miercuri, crede Dan Nistor, care e de părere că partida de la finalul săptămânii va fi una mai spectaculoasă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Va fi un meci mult mai deschis. Meciul de Cupă era foarte important pentru ambele echipe. Sperăm să repetăm istoria de anul trecut și să câștigăm din nou acolo. Ne cunoaștem foarte bine, sper să nu avem surprize. Cred că suntem destul de maturi pentru acest meci.

E un stadion bun pentru noi și sperăm ca și anul acesta să ne calificăm în finala Cupei și să câștigăm trofeul. Totuși, cel mai important e meciul de duminică. Echipele sunt foarte apropiate în clasament și sper să nu avem vreo surpriză.

E important să nu pierdem. Eu sunt bine, întineresc. Facem o meserie foarte frumoasă, mulți și-ar dori să facă acest lucru. Dacă aș fi obosit ar trebui să mă las.

E bine că jucăm din 3 în 3 zile, nu mai facem antrenamente, pentru mine e bine. Sper să vină golul duminică, dar e mai puțin important să marchez eu, mi-aș dori mai mult ca echipa să câștige", a spus mijlocașul.

Universitatea Cluj și Hermannstadt se întâlnesc duminică, de la 14:30, la Sibiu. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Hermannstadt!

Comenteaza